Galéria

Képek

Belépés
 

Friss hírek
Szezon végi összegző

Az idei kirándulási és táborozási szezonban jó kihasználtsággal tudtuk működtetni az Erdei Iskolát.

Számok tükrében röviden az összegzés:

40 csoport, több mint 1000 vendég, több mint 3000 vendég éjszaka.

A csoportok majdnem fele visszatérő vendégünk. Jellemzően a dél-alföldi régióból látogatnak hozzánk legtöbben (idén Szeged, Hódmezővásárhely, Orosháza, Gyula, Makó, Kiskunfélegyháza, Tótkomlós, Tömörkény, Deszk), de Budapestről, Budaörsről, Érdről, Pécsről és Bonyhádból is érkeztek hozzánk tanulócsoportok az idei évben.

Visszatérő nemzetközi táboraink is vannak. A Szegedi Szent-Györgyi Albert Rotary Club nemzetközi táborába Szerbiából, Romániából, és Magyarországról 10-10-10 gyermek támogatott táboroztatására nyílt lehetőség. A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely határon túlról (Felvidék, Vajdaság, Kárpátalja, Patium) érkező pedagógusoknak tartott képzéseket az Erdei Iskolában.

Legtávolabbról érkező vendégcsoportunk a lengyelországi Nietazkowo település Zency Wielkopolscy nevű folklór együttes volt. Az ő "ajándék fellépésükkel" zárom ezen összegzést, mely kedvességet csak az erdei iskolai dolgozóknak szántak, kiknek, Szűcs Lászlóné Katinak és Magyar Mártonnak ezúton is köszönöm áldozatos munkájukat.

Hegedűs Anikó

erdei iskola vezető

 
angolEnglish

furdo

iskola

iskola

furdo

furdo

zoo

zoo

footer